Now I know how I plan to make things easier for everyone including me...


luni, 8 iunie 2009

Astăzi...

Din cauza faptului că nu am mai ajuns la mare aşa cum mi-am propus, am dat o fugă la bunici. Ziua nu a început tocmai bine datorită unei cozi imense pe Fundeni. O autoutilitară a intrat într-un stâlp. Great! Coadă ca la război. Până la urmă am scăpat de-acolo şi am ieşit pe DN2. A plouat puţin pe drum numai cât să ne răcorească. Ajunsă la bunici m-am mai calmat ceva. Mai ales că m-a întâmpinat mirosul ăla de "după ploaie" după care mă topesc. M-am jucat cu toate mâţele din curte (5 puiuţi şi 2 mămici), le-am întors pe toate părţile. Bunica are o răţuşcă haioasă şi guralivă pe care îmi venea s-o iau acasă. :P Am mers desculţă prin troscotul ud, după ploaie, aşa cum făceam când eram copil. Am mâncat cele mai bune cireşe (nu exagerez, chiar sunt grozave). Chiar am petrecut câteva ore de care îmi era tare dor. Aş face asta mai des. În fiecare zi dacă s-ar putea.
La întoarcere, altă belea... cât să mă enerveze la loc. Un alt accident la ieşire din Urziceni şi o coadă mult mai mare. Norocul nostru cu 2 fetiţe dintr-o maşină din faţa noastră, pe care le-am amuzat teribil şi ele pe noi, schimonosindu-se în toate felurile. Am râs cu lacrimi. Ne-a mai chinuit şi o ploaie pe drum, dar i-am făcut faţă şi ei. :)
Cu toate astea am ajuns în siguranţă acasă şi am şi acum un zâmbet pe buze. O să îmi fie dor!

6 comentarii:

humanobserver spunea...

OMG ! they are so cute :)

kittyalexandra spunea...

Blogul tau a fost ca o raza de soare... M-a facut sa imi amintesc de copilarie... Si cat de frumos e sa te joci cu un animal... Imi placeau foarte mult pisicile (inca imi plac)... Acum stii unde sa mergi daca simti nevoia sa-ti "incarci bateriile". O zi faina!

Dana Andrei spunea...

@kittyalexandra Iti multumesc frumos! Sa stii ca nimic nu ne opreste sa fim copii ori de cate ori simtim nevoia. :)
O zi faina si tie!

Anonim spunea...

ai uitai sa spui ca ratusca are un prieten mai putin obisnuit...un puiut de curca ...si ca doarme cu matele la un loc!!!

.....si da e frumos la tara.....pentru cine inca mai are acces la astfel de lucruri "simple", dar de mare pret!

M.

Anonim spunea...

Saluut! Multumim ca ai sustinut campania Imbratisari Gratuite la tine pe blog! Iti propunem, daca vrei, sa fii alaturi de Lume Buna si in continuare (lumebuna.ro/vrei-sa-ne-sustii). Iti vom oferi, ca si in cazul proiectului Imbratisari, un semn de recunostinta prin a te pune si noi in blogroll (lumebuna.ro/links).
Daca iti place proiectul si vrei sa faci mai mult decat un banner, poti scrie pe lumebuna.ro sau sa te implici ca voluntar in proiect (contact mihail.musat@lumebuna.ro).

O zi minunata!:)

Rodica (voluntar Lume Buna)

Anonim spunea...

Scuze ca sunt off topic:)
Arunca, te rog, o privire si aici : http://schoolgirlswardrobe.blogspot.com/

Poate gasesti ceva pe gustul tau.:)
Multumesc.
PS.Daca doresti sa facem schimb de linkuri,anunta-ma, te rog, prin email.