Now I know how I plan to make things easier for everyone including me...


miercuri, 29 aprilie 2009

Un zâmbet

M-am îndrăgostit de-un zâmbet. E prima dată când mi se întâmplă. Il ştiu demult, însă niciodată nu am avut curajul să-l privesc cu inima. Il priveam ca pe un zâmbet oarecare, pe care l-aş putea vedea în orice clipă, la fiecare colţ de stradă şi la fiecare pas pe care îl fac, pe faţa oricărei persoane pe care o privesc. L-am văzut şi astăzi, îmi era adresat mie. Am îndrăznit să îl privesc mai mult şi parcă diferit de cum o făceam până acum. Am închis ochii şi zâmbetul era încă acolo. In mintea mea, se scurgea uşor prin venele mele, până în vârful degetelor. Am să-l păstrez, şi am să încerc să mi-l amintesc de câte ori simt nevoia. Zâmbetul simpatic, ce mi-a mărit pulsul inimii preţ de câteva clipe, zâmbetul de pe faţa obişnuită şi banală a unui "oarecare", zâmbetul care mi-a luminat ziua e încă aici şi mă bântuie. Nu ştiu dacă îmi doresc să plece sau să rămână... ştiu doar că îmi place la nebunie. :-)

duminică, 19 aprilie 2009

Orange fail again

De ce nu răspund la telefon sau de ce îl am închis? Probabil vă întrebaţi. (care vă întrebaţi) Ei bine, nu de "chitroasă", ci pentru că nu am reţea. De azi de dimineaţa minunata mea reţea Orange e moartă. Şi nu pentru că are telefonul ceva, ci pentru că Orange e drăgut ca de obicei şi trebuia să îmi dea una în freză exact zilele astea în care aveam nevoie de el. :)

Aşadar, mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis sms cu urări pentru Paşte! Şi le multumesc şi celor care vor încerca mâine să dea de mine să mă felicite şi nu vor reuşi. Nu mă ascund sa dau o bere, pur şi simplu nu am la ce să vă răspund.

Vă mulţumesc!

Paşte Fericit tuturor şi numai bine!

sâmbătă, 18 aprilie 2009

joi, 16 aprilie 2009

Donatii pentru ursii din Rezervatia Zarnesti-Brasov

Pentru Ruxandradd (sper sa vezi si acest post) am gasit unde se pot face donatii pentru ursii din rezervatie.

Intra aici.

Multumesc frumos! :)

miercuri, 8 aprilie 2009

marți, 7 aprilie 2009

luni, 6 aprilie 2009