Now I know how I plan to make things easier for everyone including me...


luni, 8 iunie 2009

Astăzi...

Din cauza faptului că nu am mai ajuns la mare aşa cum mi-am propus, am dat o fugă la bunici. Ziua nu a început tocmai bine datorită unei cozi imense pe Fundeni. O autoutilitară a intrat într-un stâlp. Great! Coadă ca la război. Până la urmă am scăpat de-acolo şi am ieşit pe DN2. A plouat puţin pe drum numai cât să ne răcorească. Ajunsă la bunici m-am mai calmat ceva. Mai ales că m-a întâmpinat mirosul ăla de "după ploaie" după care mă topesc. M-am jucat cu toate mâţele din curte (5 puiuţi şi 2 mămici), le-am întors pe toate părţile. Bunica are o răţuşcă haioasă şi guralivă pe care îmi venea s-o iau acasă. :P Am mers desculţă prin troscotul ud, după ploaie, aşa cum făceam când eram copil. Am mâncat cele mai bune cireşe (nu exagerez, chiar sunt grozave). Chiar am petrecut câteva ore de care îmi era tare dor. Aş face asta mai des. În fiecare zi dacă s-ar putea.
La întoarcere, altă belea... cât să mă enerveze la loc. Un alt accident la ieşire din Urziceni şi o coadă mult mai mare. Norocul nostru cu 2 fetiţe dintr-o maşină din faţa noastră, pe care le-am amuzat teribil şi ele pe noi, schimonosindu-se în toate felurile. Am râs cu lacrimi. Ne-a mai chinuit şi o ploaie pe drum, dar i-am făcut faţă şi ei. :)
Cu toate astea am ajuns în siguranţă acasă şi am şi acum un zâmbet pe buze. O să îmi fie dor!

4 comentarii:

humanobserver spunea...

OMG ! they are so cute :)

Alexandra spunea...

Blogul tau a fost ca o raza de soare... M-a facut sa imi amintesc de copilarie... Si cat de frumos e sa te joci cu un animal... Imi placeau foarte mult pisicile (inca imi plac)... Acum stii unde sa mergi daca simti nevoia sa-ti "incarci bateriile". O zi faina!

Dana Andrei spunea...

@kittyalexandra Iti multumesc frumos! Sa stii ca nimic nu ne opreste sa fim copii ori de cate ori simtim nevoia. :)
O zi faina si tie!

Anonim spunea...

ai uitai sa spui ca ratusca are un prieten mai putin obisnuit...un puiut de curca ...si ca doarme cu matele la un loc!!!

.....si da e frumos la tara.....pentru cine inca mai are acces la astfel de lucruri "simple", dar de mare pret!

M.